Herroepingsrecht / Bedenktijd bij HakoXL

Bedenktijd / Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Dit geldt voor producten in de categorie: hygiënische producten / producten met een gezondheidsrisico /  audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hakevo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk (indien redelijkerwijs van toepassing)

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Hieronder valt ook het bedrukken van artikelen. Denk hierbij aan kleding of servies dat bedrukt word volgens de door u opgegeven specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Neem contact op

Indien u twijfelt of bovenstaande uitzondering bij u van toepassing is, bekijk dan onze FAQ. Staat uw antwoord hier niet tussen? Neem dan voordat u een bestelling plaatst contact met ons op. Wij zullen u hier graag over informeren.