Het ideale zakmes voor jou?

Op zoek naar een Zakmes in Jouw woonplaats?

Wil je een Zakmes kopen? Dan heb je weer geluk, want ook daar worden er zakmessen (gratis) thuisbezorgd door o.a. bol.com.

Let goed op de lengte van het lemmet. Is het lemmet onder de 5 centimeter, dan heb je te maken met een klein zakmes (ook wel een mini zakmes genoemd) Deze kan je goed gebruiken als briefopener of om dunne touwtjes door te snijden. Is het lemmet groter dan 5 centimeter? Dat is mooi, want hier kan je de meeste klusjes om het huis heen mee opknappen. Ook kun je nu je appel of peer schillen als je eventjes pauze hebt. Lekker hoor!

Is het lemmet langer dan 9 centimeter? Dan heb je te maken met een fors en indrukwekkend mes. Hierbij moet je je gaan afvragen of je deze echt nodig hebt. Hij past namelijk lastig in je broek- of borstzak en is dus onhandig om mee te dragen. Wel is het een ideale lengte om de rimboe mee in te gaan 😉

 

Bol.com Algemeen

 

Geschikte zakmessen voor jou

Graag geven we je wat voorbeelden van messen die geschikt kunnen zijn.

1. Victorinox Huntsman Zakmes – 15 Functies – Rood (een zwitsers zakmes)

Dit mes is gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. Om jou van een gegarandeerd plezier te geven. Door de vele functionaliteiten is het geschikt om ermee op trektocht te gaan.

Dit mes in meerdere kleuren te krijgen! Check hieronder of jouw kleur nog beschikbaar is.

      1.  

2.  AdroitOutdoor Zakmes – Jachtmes – Survival mes – Knife – 22CM – Nova X45

Ben jij een echte outdoor liefhebber en ga je er graag opuit om te jagen, vissen of kamperen? Of klus je gewoon graag thuis? In elk van deze gevallen is de stevige survival zakmes van Adroit Outdoor de perfecte tool om makkelijk materialen door te snijden en stuk te maken. Deze jachtmes is dan ook zeer geschikt in noodsituaties.

Snel en makkelijk in gebruik
Onze Adroit Outdoor mes heb je in één snelle beweging uitgeklapt. Je drukt op een knop, en door de springassistent klapt jouw zakmes in een snelle, vloeiende beweging uit. Om het mes in te klappen kun je het survival mes ontgrendelen met een veiligheidspal.

Voordelen van de Adroit Outdoor zakmes

  • Outdoor jachtmes – Het survival mes is geschikt in de vrije natuur.
  • Makkelijk in gebruik – Met een simpele druk op de knop is de zakmes uitgeklapt.
  • Vlijmscherp materiaal – Snij gemakkelijk door materialen heen.
  • Inclusief gordelsnijder – Het zakmes is ook geschikt in noodsituaties.
  • Compact formaat – Onze survival zakmes is inklapbaar en ligt prettig in de hand.
  • Inculsief nylon hoes – Berg je mes netjes op en houd hem schoon.

Dit mes in ook weer in verschillende kleuren te verkrijgen.

 

Hierboven hebben wij 2 veelgebruikte messen voor u uitgelicht. Toch opzoek naar iets anders? Kijk dan hier voor nog meer zakmessen. Er staat allicht wat voor u tussen.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.